​Η Αλίκη Χρυσοχού, η οποία αν και κατάγεται από την Ελλάδα, ζει στη Βρετανία, είναι ένα κορίτσι με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα, η οποία αποτελεί την ζωντανή απόδειξη πως με την δύναμη της θέλησης μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Η καλλονή σοπράνο, στα 19 της χρόνια και ενώ σπούδαζε μουσική στην Αγγλία, διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα. Η ζωή της τότε άλλαξε δραματικά αφού το νεαρό κορίτσι αντιμετώπισε δυσκολίες με την ομιλία και με την κίνηση της.

20130603-0056561.jpg
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι για μήνες, ενώ όσα γνώριζε μέχρι τότε, είχαν διαγραφεί από τον εγκέφαλο της. Η Ελληνίδα σοπράνο ήταν ανίκανη να μιλήσει, να φάει, ακόμα και να πάει τουαλέτα μόνη της. Υπήρξε όμως τυχερή, μέσα στην ατυχία της, αφού είχε μια οικογένεια που την λάτρευε και μια μητέρα που την φρόντ��ζε λες και ήταν μωρό!!!

EMBARGOED_BGT_211-e1368864500661.jpg
Τα επόμενα χρόνια οι γονείς της έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, για να αποκτήσει και πάλι η κόρη τους μ��α φυσιολογική ζωή.

Μάλιστα, η σοπράνο που κατάγεται από την Σύμη, έμαθε από την αρχή… να γράφει, να διαβάζει, να μιλάει και να φροντίζει τον εαυτό της.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι με την γενναία ψυχή, όταν ανάρρωσε, άλλαξε ΕΝΤΕΛΩΣ τον τρόπο ζωή της, ενώ αποφάσισε να κάνει όλα της τα όνειρα πραγματικότητα αλλά και να ζει την κάθε της μέρα έντονα.

image_186759_1.jpg
Την ίδια στιγμή η Αλίκη, που ασχολείται με την μουσική από τα 3 της χρόνια, πήρε μέρος στο Βρετάνια Έχεις Ταλέντο, κάνοντας κριτές και κοινό να ανατριχιάσουν και να συγκινηθούν από την αγγελική φωνή αλλά και την συγκλονιστική ερμηνεία της!

Το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο δήλωσε πως θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί της λείπει ο ήλιος και η θάλασσα, ενώ ξεκινάει περιοδεία στην Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.