​Στο γεγονός ότι η 32χρονη αδερφή της Φαίης Μπλάχα ήταν πολύ παρεμβατική στη σχέση της 23χρονης και του 26χρονου κατηγορουμένου αναφέρθηκε ένας μάρτυρας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε και ένα περιστατικό κατά το οποίο η 32χρονη Μαριαλένα είχε φιλοξενήσει το ζευγάρι στο σπίτι της.


Τότε όπως είχε πει η Φαίη στο μάρτυρα, η αδερφή της δεν την άφησε να κοιμηθεί μόνη της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη αλλά ξάπλωσε και εκείνη ανάμεσά τους!

«Της έλεγε συνεχώς πως αυτός δεν κάνει για εκείνη. Ήθελε να χωρίσουν» ανέφερε η μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη, παραδέχτηκε σήμερα στο δικαστήριο ότι είχε σχέση με τον 26χρονο η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι τον πρώτο μήνα της σχέσης του κατηγορούμενου με την Φαίη, αυτή για να δείξει ότι δεν τον διεκδικεί, τους είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της. Τότε, όπως είπε, συνέβη ένα περιστατικό και η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στην Φαίη ότι είχε κι εκείνη σχέση με τον κατηγορούμενο. Η Φαίη, ακούγοντάς το αυτό έφυγε έξαλλη και επέστρεψε στο πατρικό της.

Υποστήριξε ακόμα ότι επανηλλειμένα είχε πει στην αδερφή της να χωρίσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Παραδέχθηκε πάντως ότι όσο καιρό η Φαίη τα είχε μαζί του εκείνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατηγορούμενο με μοναδικό στόχο όπως είπε, να τον πείσει να χωρίσει από την Φαίη.

«Δεν υπάρχει κανένα ροζ βίντεο. Όλα οφείλονται σε μια κακή στιγμή. Την αγαπούσε. Το καλοκαίρι σκόπευαν το καλοκαίρι του 2013 να πάνε μαζί για δουλειά στην Κρήτη.» υποστήριξε ο δικηγόρος κατηγορουμένου Στάθης Καρυδομάτης.

«Δεν είχαν σχέδια για το μέλλον. Ήταν μαζί μόλις ενάμισι μήνα.

Ο πατέρας της Φαίης είπε πως αρχικά φαινόταν ευτυχισμένη, στη συνέχεια όμως έκανε παράπονα για τη σχέση της.» σημείωσε η δικηγόρος της οικογένειας της Φαίης, Νατάσα Ασπρίδου.