​Στα χέρια της αστυνομίας του Ρεθύμνου, είναι τρείς Έλληνες ηλικίας 49, 53 και 61 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βοσνίας Ερζεγοβίνης, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 19-04-2014 έως 03-05-2014, χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και ψεύτικες υποσχέσεις «έσπρωχναν» στην πορνεία μια 26χρονη κοπέλα από την Τσεχία και ακόμη μία αλλοδαπή ομοεθνή της. Μάλιστα, οι παράνομες «δουλειές» συνέβαιναν εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου εργάζονταν οι κοπέλες.

Στη συνέχεια, μετά από συντονισμένη έρευνα των αρχών, στο κατάστημα εντόπίστηκαν και άλλες τρείς αλλοδαπές, οι οποίες έβγαιναν στο «κλαρί», ενώ οι άνδρες τους είχαν τάξει «λαγούς με πετραχήλια», με σκοπό να έλθουν στην χώρα μας, για εργασία.

Να σημειωθεί ότι, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό, των 1.825 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.