​Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο... αναστάτωσε 29χρονος από τη Δανία, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στη Χερσόνησο αφού παρενοχλούσε σεξουαλικά τους ενοίκους.

Ο νεαρός Σκανδιναβός «σκνίπα στο μεθύσι» γύριζε όλους τους ορόφους και χτυπούσε αδιακρίτως τις πόρτες των δωματίων, λέγοντας προς τους ενοίκους ότι έχει διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.

Ο 29χρονος, ο οποίος πριν είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τα ξημερώματα της Δευτέρας σήκωσε στο πόδι το μικρό κατάλυμα της Χερσονήσου, όπου στην πλειοψηφία τους διαμένουν συμπατριώτες του.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου ακούγοντας τη φασαρία που έκανε ο τουρίστας ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήγαν εκεί, εντόπισαν τον 29χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Αν και αρχικά φαινόταν ότι κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του, λόγω και της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, τελικά μια 41χρονη συμπατριώτισσα του, στην οποία είχε απευθύνει και τις περισσότερες ερωτικές προτάσεις, αποφάσισε να τον μηνύσει.

Έτσι, αφού πλήρωσε το παράβολο των 100 ευρώ, υπέβαλε μήνυση στο νεαρό, ο οποίος κρατήθηκε τη νύχτα στα κρατητήρια του Α.Τ Χερσονήσου.

Αρκετές ώρες μετά και λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά του για το Ηράκλειο και την εισαγγελία, ο Δανός, συνήλθε από τη μέθη και άρχισε να ρωτάει για ποιο λόγο κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος έδειχνε να μη θυμάται τίποτα και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν, ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.