Πρώτη ανάρτηση: 05.05.2014 - 15.26

​Λύγισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο, όπου ξεκίνησε την Δευτέρα η πολυαναμενόμενη δίκη του 26χρονου κατηγορούμενου Βαγγέλη Στεφανάκη για την ανθρωποκτονία της 23χρονης τον Απρίλιο του 2013 στη Nέα Mάκρη.

Ο 26χρονος αρνήθηκε την κατηγορία για άγριο ξυλοδαρμό του θύματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «την χτύπησα αλλά όχι έτσι όπως με κατηγορούν. Τη χαστούκισα αλλά όχι επανειλημμένα, ήταν ατύχημα».

Μετά την κατάθεση του κατηγορουμένου, ήρθε η σειρά της αδελφής του θύματος, η οποία όμως δεν παρέστη.

Η 32χρονη κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία και σύμφωνα με το κατηγορητήριο είπε ψέματα στις αρχές προκείμενου να καλύψει τον 26χρονο κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση παράλληλα με την αδερφή της.

Η αδελφή της Φαίης εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της, Θάνο Πλεύρη, όμως η εισαγγελέας διέταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση της την Τρίτη για τη διακρίβωση της αλήθειας! Μάλιστα γι' αυτό τον λόγο η δίκη διεκόπη.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας των δυο κοριτσιών κατέθεσε ότι: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η μια μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη, αλλά προέκυψαν στοιχεία που έδειξαν ότι η Μαριαλένα προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια για να καλύψει το Στεφανάκη».

Ακόμα ο πατέρας είπε πως η Φαίη του είχε πει ότι ο σύντροφός της την είχε ξαναχτυπήσει στο αυτί και εκείνος της είχε πει ότι πρέπει να τον χωρίσει!

Eπίσης αποκάλυψε πως η Φαίη του είχε εκμυστηρευτεί λίγες μέρες πριν από το θάνατό της πως η 32χρονη αδερφή της προσπαθεί να της κλέψει τον άντρα. Τότε ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο ίδιος σήμερα, μίλησε στην μεγαλύτερη κόρη του και της είπε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό και ότι δεν μπορεί ο 26χρονος να μπαινοβγαίνει στο σπίτι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον 26χρονο: «Την είχε χτυπήσει άλλες δυο φορές. Αποκλείεται ο θάνατος της Φαίης να ήταν ατύχημα, και να πέσει κάποιος κάτω δεν μπορεί να αποκτήσει αυτά τα χτυπήματα. Ο γιατρός της εντατικής μου είπε ότι τα χτυπήματα είχαν σκοπό να επιφέρουν το θάνατο».

Ωστόσο αυτό που είπε ο πατέρας είναι ότι η Μαριαλένα δεν πήγε να δει την αδελφή της στην ��ντατική και στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης κοπέλας είχε πάει σε καλλιστεία σκύλων.

Σήμερα όπως δήλωσε ο ίδιος δεν έχουν πια σχέσεις με την 32χρονη! «Δικαιοσύνη θέλω. Αφήστε με… » είπε συντετριμμένος στις κάμερες.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν ο δικηγόρος του 26χρονου κατηγορουμένου αλλά και της άτυχης Φαίης.