Εξιτήριο μετά από περίπου δυο εβδομάδες νοσηλείας πήρε η Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης από κροτίδα στη Σαντορίνη.

Η 51χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης όλο αυτό το διάστημα, καθώς υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ενώ για μερικές ημέρες έμεινε και στην Εντατική.

Πλέον, θα συνεχίσει την αποκατάστασή της στην Αμερική.

Μιλώντας για την περιπέτειά της, είπε:

«Η εμπειρία του ατυχήματος είναι η χειρότερη αλλά και η καλύτερη στη ζωή μου. Πρόκ��ιται για κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησα στη Κρήτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Το ιατρικό προσωπικό εκτός του ότι είναι εκπληκτικά επιδέξιοι αλλά και καλοί επιστήμονες είναι παράλληλα πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί. Είχα την συμπαράστασή τους από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Το ίδιο όμως συνέβη και με τους ανθρώπους της Κρήτης που είτε με συναντούσαν στο διάδρομο, είτε ερχόντουσαν στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν και μου προσέφεραν από λουλούδια, δώρα μέχρι και φιλοξενία. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».