​Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το λούνα παρκ του θανάτου, στο οποίο την περασμένη Κυριακή έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγοράκι, ο Βασίλης.

Τα καινούργια δεδομένα, αναφέρουν πως ο Έλληνας διαχειριστής της εταιρίας που εκμεταλλευόταν το λούνα παρκ, διατηρούσε καλές σχέσεις με δημάρχους, και έτσι πετύχαινε ευνοϊκές συμφωνίες για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει η ΝΕΡΙΤ σε ρεπορτάζ της, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της επιχείρησης, στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πολλούς δημάρχους.

Χαρακτηριστικό, είναι πως μόνο επί των ημερών Κορτζίδη στο δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης, είχε καταφέρει με απευθείας συμφωνία να εγκαταστήσει 3 φορές Λούνα Παρκ.

Στη σελίδα του 47χρονου στο Facebook, σε μια από τις φωτογραφίες τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαινόταν ένας φουσκωτός κύλινδρος ΙΔΙΟΣ με αυτόν στον οποίο μπήκαν ο άτυχος 13χρονος και η αδερφή του, ο οποίος ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας.

Από τη σελίδα του 47χρονου στο facebook έχουν ήδη διαγραφεί πολλές σχετικές δημοσιεύσεις, ενώ, μέχρι πρότινος ήταν γεμάτη από προαναγγελίες για τη λειτουργία τσίρκων και λούνα παρκ και άλλες.

  • ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ:

Σύμφωνα με τη «Real News», το λούνα παρκ στο Ελληνικό έπαιζε για τρία χρόνια παιχνίδια με τη νομιμότητα.

Από το Νοέμβριο του 2011 οπότε η εταιρία «Happy Fun» πήρε έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο να δουλέψει στην περιοχή, δεν εξασφάλισε ποτέ άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας, με τη Δημοτική Αρχή όχι μόνο να μην ασκεί κανέναν έλεγχο, αλλά και να ακυρώνει στην πράξη, τις ίδιες της τις αποφάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι π��ς στις 16-11-2011 ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης μίσθωσε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, χώρο για το λούνα παρκ, ωστόσο στην εταιρία νοικιάστηκε άλλος χώρος από αυτόν όπου εγκαταστάθηκαν τα παιχνίδια.

Έτσι το λούνα παρκ αντί για το πάρκο Διομήδη Κομνηνού, εγκταστάθηκε στο πάρκο Αφροδίτης.

Όσο για τα ενοίκια;Μετά το δυστύχημα αποδείχθηκε πως υπήρχαν οφειλές, ενώ οι τρεις μήνες που αυστηρά ορίζονταν ως όριο παραμονής της επιχείρησης, έγιναν…ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, με νέες αποφάσεις π��υ ελήφθησαν το 2012 και το 2013.