​Θα… καραφλιάσετε με τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύτηκαν στα εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική την Πρωτομαγιά.

Καλεσμένοι ήταν μερικοί από τους πλουσιότερους Ρώσους (τα ονόματα πολλών φιγουράρουν και στη λίστα του Forbes), γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί και εκπρόσωποι της showbiz.

Το «παρών» στη βραδιά έδωσε επίσης και ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος, το όνομα του οποίου κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από το ξενοδοχείο.

Συνολικά, το φαντασμαγορικό show των εγκαινίων, κόστισε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, και για πάρετε μια ιδέα από τη χλιδή, αρκεί να σας πούμε ότι ΜΟΝΟ τα λουλούδια, έκαναν… 200.000 ευρώ, μιας και το ξενοδοχείο ήταν διακοσμημένο με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα και μοβ ορτανσίες.

Χαρακτηριστικό είναι πως το show περιλάμβανε 130 καλλιτέχνες μουσικό, χορευτικό πρόγραμμα, μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ και γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων.

Και φυσικά, πρόκειται για το περιβόητο ξενοδοχείο όπου όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr, έδωσε συναυλία ο Αντώνης Ρέμος, την οποία όμως διέκοψε η αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για διατάραξη κοινής ησυχίας.