​Πρώτη δημοσίευση:04/05/14, 00:16

Ούτε σήμερα Κυριακή θα γλυτώσετε την ομπρέλα, μιας και ο καιρός θα παραμείνει άστατος, με κύρια χαρακτηριστικά του, τις βροχές αλλά και τις τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου τις πρωινές ώρες.

Εξασθένηση των φαινομένων, αναμένεται από το απόγευμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊ��ό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στο Νότιο Ευβοϊκό νότιοι μέτριοι.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ανατολικά ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.