Ήρθαν για διακοπές και για την Ανάσταση του Πάσχα και αφού πέρασαν τον δικό τους Γολγοθά έζησαν τελικά το θαύμα. Ο λόγος για το ζευγάρι των Αμερικανών που τραυματίστηκε σοβαρά το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ στην Ανάσταση, από αυτοσχέδια βεγγαλικά στην Οία της Σαντορίνης και μετά από σειρά εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων επιστρέφει πίσω στην πατρίδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη, η γυναίκα η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα και ρήξη παχέος εντέρου και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης και ο σύζυγός της που αντιμετώπισε πρόβλημα ακοής αναχωρούν για Αμερική, καθώς η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 52χρονη γυναίκα που έχει και τα σοβαρότερα τραύματα θα μπορέσει να ταξιδέψει για την πατρίδα της χωρίς πρόβλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", το ζεύγος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Χειρουργική του Βενιζέλειου, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς ο γιος του αφού η κόρη του έχει ήδη αναχωρήσει για την Αμερική.

Υπενθυμίζουμε πως για το θλιβερό περιστατικό συνελήφθησαν δύο άντρες 23 και 34 ετών. Εις βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.