​Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους οι παραγωγοί των λαϊκώ�� αγορών. Αυτό αποφάσισαν στις γενικές συνελεύσεις των Διοικητικών Συμβουλίων τους οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες πωλητές, οι οποίοι θα μοιράσουν και την Πέμπτη δωρεάν τρόφιμα.

Επίσης σχεδιάζουν δυναμική κινητοποίηση στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου της Πρωτομαγιάς, πραγματοποιώντας συγκέντρωση στις 09:30 στην Πλατεία Κάνιγγος και πορεία προς τη Βουλή και 10:30 θα γίνει η διανομή δωρεάν τροφίμων στα διόδια των Αφιδνών.

Την Παρασκευή, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, προγραμματίζουν διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και το Σάββατο διανομή τροφίμων στον Περισσό, στην οδό Σαλαμίνος.

«Εφόσον δεν δέχονται τον διάλογο οι υπουργοί Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης και κ. Σκορδάς, απευθυνόμαστε στον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Σαμαρά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλο, και ζητάμε συνάντηση μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδιο και οι διαλυτικές, για τις λαϊκές αγορές, διατάξεις τους. Βρισκόμαστε σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κι έχουμε κλείσει ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους παραγωγοί και επαγγελματίες.