​Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο ίντερνετ και δείχνει τον τρα��ματισμό ενός ανήλικου αγοριού σε φουσκωτή τσουλήθρα.

Ο μικρός Παναγιώτης είναι με τους δικούς του σε παραλία της Σάμου και απολαμβάνει το παιχνίδι του. Σε επίσκεψή του όμως σε έναν αυτοσχέδιο παιδότοπο τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο 11χρονος ,όπως φαίνεται στο βίντεο, ανεβαίνει την πρώτη φορά στη φουσκωτή τσουλήθρα, γλιστρά με ορμή και καταλήγει στην άμμο. Ο μικρός, πριν ανέβει για δεύτερη φορά στο φουσκωτό παιχνίδι, πλένει τα πόδια του σε μια λεκάνη με νερό ώστε να μη λερώσει με άμμο την εγκατάσταση. Η δεύτερη φορά όμως αποδείχτηκε μοιραία.

Τα γέλια του πιτσιρικά μετατρέπονται σε κλάματα, όταν κατά την πτώση το βρεγμένο δεξί του πόδι κολλάει στην άμμο και γυρίζει. Ο μικρός ουρλιάζει από τον πόνο, βάζει τα κλάματα όμως δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εκεί για να τον βοηθήσει.

Οι ελλείψεις όπως βλέπετε και εσείς είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή. Μπροστά από το φουσκωτό παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα προστατευτικό.

Τα παιδάκια πέφτουν στην άμμο, ενώ βρίσκονται εκτεθειμένα σε κάθε είδους κίνδυνο από την τακτική που επιλέγουν οι αρμόδιοι της επιχείρησης.