​Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία Βόλου, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε μον��κατοικία στην οδό Παρασκευοπούλου.

Η έκρηξη προκλήθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού, όπου έμενε ένας 29χρονος μαζί με τον 25χρονο αδελφό του, ο οποίος έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ξέχασε ένα μαγειρικό σκεύος πάνω στο αναμμένο μάτι της κουζίνας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Επειδή μάλιστα η κουζίνα δεν αεριζόταν, η φωτιά φούντωσε με αποτέλεσμα να γίνουν και τρεις μικρές εκρήξεις.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι στο σαλόνι υπήρχε μια τηλεόραση και δύο φιάλες αεροζόλ που λόγω της υψηλής θερμοκρασίας έσκασαν.

Στην μονοκατοικία έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και δέκα πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτ��ά.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο 29χρονος, καθώς και δύο γείτονες, ηλικίας 46 και 68 ετών που έτρεξαν να βοηθήσουν τον νεαρό.

Ο 46χρονος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ ο 29χρονος με τον 68χρονος πήραν εξιτήριο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.