​Πρώτη ανάρτηση: 30/04/2014 09:28

Από τις 7 το πρωί χιλιάδες κόσμου έχουν στηθεί στην ουρά για μια σακούλα δωρεάν φρούτα και λαχανικά, όπου οι παραγωγοί μοιράζουν στις λαϊκές αγορές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης!

laikes-11.jpg
Από τις 10 το πρωί που ξεκίνησε η διανομή επικράτησε χάος και ποδοπάτημα προκείμενου να προλάβουν να πάρουν όλοι. Η εικόνα ανθρώπων να μαλώνουν για λίγα φρούτα και λαχανικά προκαλεί λύπη εν έτει 2014.

laikes-12.jpg
Μάλιστα στην λαϊκή του Κολωνού επικράτησε ένταση και κάποιοι λιποθύμησαν ενώ κλήθηκαν στην περιοχή ασθενοφόρα και αστυνομία.

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης.

laikes-27.jpg
Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα θα μοιράσουν τα προϊόντα τους σε επτά περιοχές της Αττικής:

Στην Άνω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στο Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο, στον Κολωνό στην οδό Επιδαύρου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Νίκαια στην οδό Φιλαδελφείας, στο Μενίδι στο Δημαρχείο (Μποσδα) και στην Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

laikes-24.jpg
Στην Θεσσαλονίκη παρά την έν��ονη βροχόπτωση εκατοντάδες άνθρωποι είναι στην ουρά προκειμένου να πάρουν δωρεάν προϊόντα στην Καμάρα και στα διόδια Μαλγάρων.

untitled.png
thess_0.png
thes4.jpg