​Άγνωστοι τοποθέτησαν σήμερα (29-04-14) εμπρηστικούς μηχανισμούς στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Πολίτες σε δράση- Οικολόγοι Πράσινοι με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Σπηλιόπουλου στηριζόμενο απο τον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας έκρηξη γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές.

10302517_10203661847367733_561330944672829775_n.jpg

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν και κάλεσε τους πολίτες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιόπουλο, σήμερα (29-04-14), στις 20:30 στο εκλογικό τους περίπτερο στο κέντρο του Χαϊδαρίου.

ΦΩΤΙΑ 1.jpg
ΦΩΤΙΑ 2.jpg

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοτική που στηρίζει στο Χαϊδάρι, που είναι ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ –ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ενοχλούσαν πάντα, γιατί αντιστρατεύονταν τα συμφέροντα, σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο, και τους πειθήνιους εκφραστές τους.

Μπροστά στις κάλπες για την Αυτοδιοίκηση αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο, και ενώπιον του μεγάλου κύματος της ανατροπής που θα σαρώσει τις Κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές τους, τρομοκρατημένοι αντέδρασαν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν:Τρομοκρατώντας.

Σήμερα τα ξημερώματα «άγνωστοι» σε καταδρομική τους έφοδο έκαψαν το εκλογικό κέντρο του «ΣΥΡΙΖΑ» στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣκαταδικάζουν κάθε πράξη τρομοκράτησης και εκφοβισμού του λαϊκού φρονήματος, όχι απλά με λόγια, αλλά με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν και οδηγεί στην διαφυγή από τα αδιέξοδα και είναι ο δρόμος της επαγρύπνησης και του αγώνα.

Οι άθλιες πράξεις τους μας χαλυβδώνουν, γιατί επιβεβαιώνουν ότι ακολουθούμε την σωστή πορεία. Παραμένουμε αταλάντευτοι και ισχυρότεροι παρά ποτέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος καλούν τον κόσμο σήμερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τρομοκράτηση του κόσμου στις 8.30 στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο στο κέντρο Χαϊδαρίου.