​Οι εχθροπραξίες και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός λαός συνεχίζονται κι ενώ στο διεθνές παρασκήνιο τα γεγονότα τρέχουν πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα τα καλλιστεία της Ουκρανίας. Στο φιλόξενο νησί της Ρόδου οι Ουκρανοί διοργανωτές σε συνεργασία με τον Ελληνικό ΕΟΤ και παράγοντες της Ρόδου διοργάνωσαν τα καλλιστεία με μεγάλη επιτυχία.

Τα καλλιστεία ξεκίνησαν με τις διαγωνιζόμενες να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια της χώρας τους και τους Ουκρανούς να τα ακούν όρθιοι με ευλάβεια.

Στην Ρόδο όλα τα μέλη της πολυάριθμης αποστολής των Ουκρανών διοργανωτών, δημοσιογράφοι, celebrities από την πολύπαθη χώρα αλλά και τα μοντέλα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ομορφιάς, πέρασαν στο νησί της Ρόδου λίγες ημέρες ηρεμίας, μακριά από την εμπόλεμη κατάσταση.

Είκοσι κοπέλες από την Ουκρανία διαγωνίστηκαν για το τίτλο, μακριά από τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα. Σκοπός τους ήταν να δείξουν ότι η ζωή μπορεί να συνεχιστεί έστω και μέσα από ένα διαγωνισμό ομορφιάς.

Έλληνες και Ουκρανοί μαζί, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό σόου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου. Ένα παλάτι που φιλοξένησε ομορφιά και ελπίδα σε ένα σόου, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν οι διαγωνιζόμενες ερμήνευσαν ένα τραγούδι στα αγγλικά και ζητούσαν από όλο το κόσμο μια προσευχή για την χώρα τους.

Την απονομή έκανε η Νάστια Σουχ περσινή Μις Ουκρανία και τρίτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς.

Μακριά από την χώρα τους οι καλλονές από την Ουκρανία πέρασαν το μήνυμα τους. Η ζωή θα συνεχίζετε παρά τα τεράστια προβλήματα.