​Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην ίδια κεντρική αποθήκη του ΕΟΠΠΥ το τηλεοπτικό συνεργείο του Star με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα μπήκε στα αφύλακτα ψυγεία με τα φάρμακα αξίας χιλιάδων ευρώ χωρίς να τους αντιληφθούν οι υπάλληλοι. Τα ψυγεία βρίσκονται στον ίδιο χώρο όπου στεγάζεται η κεντρική αποθήκη του ΕΟΠΠΥ στην οδ�� Πειραιώς στον Ρέντη.

Σήμερα λοιπόν (25-04-14) στην μία το μεσημέρι, το συνεργείο του Star ξαναεισέβαλε στο ίδιο κτίριο του ΙΚΑ που στεγάζεται και το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ για να αντικρύσει τις ίδιες εικόνες- φάρμακα αξίας χιλιάδων ευρώ αφύλαχτα!!!

Να σημειωθεί ότι μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ο διοικητής του ΕΟΠΠΥ προχώρησε σε αυτοψία. Όπως βλέπετε και εσείς μάλλον χωρίς κάποια ουσιαστική αλλαγή!

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης όταν ενημερώθηκε για το ρεπορτάζ προχώρησε σε δηλώσεις αναφέροντας: «Τα προβλήματα ασφαλείας του συγκεκριμένου φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ είναι γνωστά. Για αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες που θα έχουν τελειώσει περίπου σε 15 μέρες για την μετακίνηση του σε άλλο χώρο που θα μπορεί να φυλάσσεται καλύτερα. Ήδη, όμως, λόγω των περιστατικών που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχουμε δώσει εντολή και από αύριο θα έχουν πολύ μεγαλύτερη φύλαξη».