​Άγιο είχαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ξάνθης, που ενώ εκτελούσε το καθορισμένο δρομολόγιο Ξάνθη- Θεσσαλονίκη, βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε ένα… χαντάκι!!!

leo01.jpg

Το τροχαίο συνέβη σήμερα (24-04-14) λίγο πριν τις 17:00 ενώ το λεωφορείο πλησίαζε προς το Πετροχώρι Ξάνθης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που ανατράπηκε λίγα μέτρα πιο κάτω, χωρίς ευτυχώς να έχουμε κάποιο θύμα.

leo08.jpg

Στο σημείο έφθασαν αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και πολυάριθμη ομάδα πυροσβεστών, για να απεγκλωβίσουν τους τρομοκρατημένους επιβάτες, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας, για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

leo09.jpg

Να σημειωθεί ότι το τμήμα της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ ένα δεύτερο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης έσπευσε στο σημείο ώστε να μεταφέρει τους σοκαρισμένους επιβάτες στον τελικό προορισμό τους, την Θεσσαλονίκη.

Πηγή:thrakitoday