​Δεν έχει τέλος το δράμα της 54χρονης Ελένης Ρερεράκη, η οποία περίπου πριν από ένα μήνα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τα Τείχη του Ηρακλείου.

Η γυναίκα νοσηλεύεται ακόμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της.

Από την πτώση υπέστη πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα άκρα και στην σπονδυλική στήλη και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή.

gynaika.jpg

Δυστυχώς όμως η άτυχη γυναίκα δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Τα έξοδα όμως για την φροντίδα της είναι δυσβάσταχτα.

Ήδη χρειάζεται 24ωρη ειδική νοσηλευτική φροντίδα που κοστίζει περίπου 150 ευρώ την ημέρα, ενώ σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι σας και τα έξοδα θα αυξηθούν κατακόρυφα, αφού θα χρειαστεί νοσηλεύτρια και ειδικό εξοπλισμό.

Τα οικονομικά της γυναίκας είναι δραματικά, αφού και ο σύζυγός της έχει 80% αναπηρία και παίρνει μια σύνταξη 700 ευρώ, με τα οποία πρέπει να συντηρηθεί και η 14χρονη κόρη τους.

Ήδη φίλοι και συγγενείς έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για να μαζέψουν χρήματα και να ��οηθήσουν την άτυχη γυναίκα, ενώ έχουν ανοίξει και ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.