​Την Κρήτη επέλεξαν 18 ερωτευμένα ζευγάρια από την Κίνα για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

kina1.jpg

Έτσι την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 15:30 στο Φρούριο Κούλες στην Άπτερα των Χανίων θα καταφτάσουν Κινέζοι γαμπροί και νύφες για μια ομαδική γαμήλια τελετή.

Στον χώρο πραγματοποιήθηκε ήδη η «πρόβα νυφικού», ενώ οι διοργανωτές προετοιμάζονται εδώ και τρεις μήνες ώστε όλα να γίνουν στην εντέλεια και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Η γαμήλια τελετή θα έχει έντονο κρητικό άρωμα, αφού θα παίξουν μουσική λυράρηδες και παραδοσιακά κρητικά συγκροτήματα, ενώ ιέρειες θα ραίνουν με λουλούδια τους μελλόνυμφους.

kina2.jpg

Σύμφωνα με το πρόγραμμα 18 ζευγάρια Κινέζων θα φτάσουν στα Χανιά στις 24 Απριλίου και θα επισκεφθούν το Ενετικό Λιμάνι και την αγορά, ενώ η τελετή και η δεξίωση θα γίνουν την επόμενη μέρα.

Μαζί με τα ζευγάρια θα είναι και 68 ακόμα άτομα, μέλη της οργανωτικής επιτροπής, συνεργάτες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Σαγκάης και του δήμου Huangpu, αλλά και 20 δημοσιογράφοι.

kina3.jpg

Φυσικά η τελετή θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημιουργηθεί κι ένα διαφημιστικό φιλμ που θα προβληθεί στην εβδομάδα Τουρισμού της Σαγκάης.