​Μετά τον λαμ��ερό ήλιο, τις υπέροχες παραλίες και τα μαγευτικά τοπία που διαθέτει η χώρα μας, έρχεται να προστεθεί και ένα υπερπολυτελές συγκρότημα στην Ιθάκη που θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς του κόσμου!

CAN_0054.jpg

υκπ.jpg
Αυστραλοί επενδυτές θέλουν να φτιάξουν ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης και έχουν ήδη βάλει μπροστά το σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου.

ξτυ.jpg
Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα interportfolio.com θυμίζουν πραγματικά κάποιον εξωτικό προορισμό που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από το εξωτερικό.

υξπύ.jpg
ξηκυθ.jpg

IMG_2139.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το συγκρότημα θα περιλαμβάνει βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδοχής 200 σκαφών (προβλέπεται ακόμη να μπορούν να δέσουν σε αυτή και κρουαζιερόπλοια), καθώς και γήπεδο γκολφ.

IMG_2271.jpg
Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά ένα πολυτελές θέρετρο που θα αποτελείται από ενοικιαζόμενα σπίτια-βίλες, ένα παραθαλάσσιο χωριό και φυσικά τις σουίτες.

ρξηκρ.jpg

waterkey12.jpg
Μόλις ολοκληρωθεί το ILIAD Resort τη διαχείρισή του θα αναλάβει κάποια εταιρεία που διαχειρίζεται ξενοδοχειακές μονάδες. Ήδη κάποιες από αυτές έχουν καταθέσει προσφορές για τη διαχείριση τμημάτων του θερέτρου.

ηξτυξ.jpg

κρυ.jpg

Όπως λένε η περιοχή θα μοιάζει με ένα μικρό «Μονακό»!