​Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα του άτυχου 25χρονου που έχασε την ζωή του τόσο άδικα στο γλέντι του Πάσχα από μπαλωθιές!

Τουλάχιστον 5 ή 6 φορές πυροβόλησε ο 40χρονος, στην αυλή του στα Μυριοκέφαλα, τον Γιώργο Γυπαράκη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ενώ τραυμάτισε έναν 23χρονο σοβαρά!

Ωστόσο μετά τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε στον άτυχο 25χρονο ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήρθαν στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τον κύριο Παπαδομανωλάκη, ο εκλιπών δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες, με τις δύο που τον "βρήκαν" στο μέτωπο και τον τράχηλο να είναι οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενώ την τέταρτη δέχτηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση "βολή κατά βολή", ώστε μετά τον κάθε πυροβολισμό να χρειάζεται να οπλίζεται ξανά το πιστόλι, αλλά στη θέση "βολή κατά ριπάς", γεγονός που σημαίνει ότι με μία κίνηση, το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα...

Ο 23χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι, ενώ ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί την Παρασκευή.