​Πρώτη ανάρτηση: 22/04/2014 12:33

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Αμερικανίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης στην Οία της Σαντορίνης από αυτοσχέδιο βαρελότο.

Η άτυχη γυναίκα έπαθε ρήξη εντέρου από την έκρηξη που σημειώθηκε ακριβώς μπροστά της και υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Πήγε στη Σαντορίνη με την οικογένειά της για να απολαύσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα, τη βραδιά της Ανάστασης και κατέληξε σε τραγωδία!

«Μας είπαν ότι θα είναι ωραία την Ανάσταση, με πυροτεχνήματα, ένα θέαμα εντυπωσιακό» είπε ο 51χρονος Κρις, σύζυγος της Αμερικανίδας Αμάντα, που δίνει μάχη για τη ζωή της, στην Εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Το ζευγάρι, μαζί με ένα φίλο, πήγαν να παρακολουθήσουν τη ρίψη των πυροτεχνημάτων, έως ότου κάποια στιγμή τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από το σημείο όπου βρίσκονταν καθώς θα πετούσαν μπροστά τους πυροτεχνήματα.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive_s3_amazonaws_com159421suzugos_amerikanidas_511_382_s_jpg.jpg


Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν:

«Απανωτά χτυπήματα. Η μια μετά την άλλη η έκρηξη. Μας τίναξε πίσω η έκρηξη. Είδα τη γυναίκα μου να αιμορραγεί. Πολύς κόσμος. Όλα έγιναν ξαφνικά» είπε συγκλονισμένος.

Ο ίδιος μιλώντας για την περίθαλψη του ίδιου αλλά και της συζύγου του λέει χαρακτηριστικά:

«Οι γιατροί μας έχουν φροντίσει και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου».