​Στο πένθος βυθίστηκε όλος ο νομός με το δράμα του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας Γιώργου Αντωνόπουλου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε «χτυπημένο» από το καρκίνο τον 4χρονο γιο του Πέτρο, που ταλαιπωρήθηκε για δυόμισι χρόνια.

Το αγγελούδι έδωσε τη μάχη του, έχοντας στο πλευρό τους γονείς και την οικογένειά του αλλά τελικά «έφυγε» ανήμερα το Πάσχα. Η κηδεία του έγινε στην Πλατιάνα Κρεστένων, το χωριό που κατάγεται ο ποδοσφαιριστής.

Στο πλευρό του 33χρονου και της οικογένειάς του βρέθηκε και ο ΠΣΑΠ που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πέτρος έχασε την Κυριακή του Πάσχα, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα, τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας.
Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη από την εκκλησία Αγία Τριάδα στα Πλατιανά Ηλείας, στο Δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, όπου έγινε και η ταφή του.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θρηνεί και συμπάσχει με την οικογένεια του Γιώργου Αντωνόπουλου, ωστόσο, σε τέτοια τραγικά γεγονότα, τα λόγια περιττεύουν.
Τον Π.Σ.Α.Π. εκπροσώπησε στην κηδεία του μικρού Πέτρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διονύσης Δημόπουλος, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και τιμής.
Το πλήγμα είναι βαρύ για την οικογένεια μας, ας έχουμε όλοι στις σκέψεις μας τον Πέτρο και ας σταθούμε στο πλευρό του συναδέλφου μας, με αγάπη και λόγια που θα τον στηρίξουν».