Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο μετά τον τραγικό χαμό του Γιώργου Γυπαράκη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά κατά τη διάρκεια του γλεντιού στο πασχαλινό τραπέζι, όταν ένας 40χρονος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.

FFF32_407_355.jpg

αρχείο λήψης (13).jpg
Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες η τραγωδία σημειώθηκε όταν κάποια στιγμή το όπλο έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια επιδιόρθωσης, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα, όπως σας γράψαμε από το star.gr να σκοτωθεί ο άτυχος Γιώργος και να τραυματιστεί ακόμη ένας 23χρονος.

αρχείο λήψης (15).jpg
Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί γνωστοί ντυμένοι στα μαύρα αποχαιρέτισαν τον άτυχο νεαρό σ��ις 15.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Τιμίου και τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία.

αρχείο λήψης (14).jpg
Την ίδια ώρα πενθεί και το Κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γιώργος Γυπαράκης, ήταν ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας και αγαπημένος όλων.

αρχείο λήψης (12).jpg
Ο νεαρός έπαιζε στον Α.Ο Ασή Γωνιάς και μόλις τα δυσάρεστα νέα κυκλοφόρησαν, η ομάδα ανάρτησε στο Facebook, ένα σπαρακτικό μήνυμα...

αρχείο λήψης (11).jpg

Μάλιστα, ακύρωσε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τις 23 και 24 Απριλίου, ενώ είπε το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο νέο με μία συγκινητική μαντινάδα.

αρχείο λήψης (16).jpg