​Έναν διαφορετικό και συνάμα ιδιαίτερο υποψήφιο παρουσιάζει ένας συνδυασμός στην Λάρισα.

Ο συνδυασμός «Ταυτότητα Πόλης» έχει στο ψηφοδέλτιο του έναν άστεγο της περιοχής ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Κ.Π είναι θύμα της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, μιας και έχασε την δουλειά του μετά από ένα ατύχημα που είχε και από τότε κοιμάται στα παγκάκια και στους δρόμους της πόλης.

Σε ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου του συνδυασμού «Ταυτότητα Πόλης», Γιώργου Μπαρτζώκη, αναφέρονται τα εξής: «Είναι άστεγος , έχει απευθυνθεί στον δήμαρχο Λαρισαίων και δεν δέχτηκε να τον συναντήσει, πήγε για στέγαση στη μητρόπολη αλλά δεν έχουν κατάλυμα, πήγε στο κοινωνικό ιατρείο και είχε μία βοήθεια, χτύπησε την πόρτα της αντιπεριφέρειας αυτή δεν άνοιξε όμως ποτέ. ��ταν μηχανικός και μετά από ένα εργατικό ατύχημα τον απέλυσαν , του οφείλουν και 15.000 ΕΥΡΩ από την προηγούμενη εργασία του, η κοινωνική πρόνοια τον απέκλεισε λόγω έλλειψης βιβλιαρίου ΙΚΑ, θέλει να βρει στέγαση. (Όλα αυτά θα τα καταθέσει όπου του ζητηθούν). Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Κ. Π. θα είναι υποψήφιος σύμβουλος των προσεχών δημοτικών εκλογών Λάρισας με την «Ταυτότητα Πόλης» και θα εκπροσωπήσει τους 500 περίπου συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικής εξαθλίωσης και έλλειψης σωστής στέγασης. Τα σ��οιχεία του δεν θα δημοσιοποιηθούν ποτέ, δεν χρειάζεται την ψήφο μας χρειάζεται μόνο την αγάπη μας και θα την έχει!!!»

Βέβαια, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι το γεγονός αποτελεί πολιτικό τρικ και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε.