​Για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του μετά το ατύχημα του 33χρονου μονάκριβου γιού του, Απόστολου, μίλησε ο πρώην εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου και νυν αρθρογράφος, Δημήτρης Ρίζος.

Ο άτυχος νέος ενώ κινούταν με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, χτυπήθηκε από ένα αμάξι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μιας και δεν φορούσε κράνος. Ο 33χρονος βρίσκεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού σε πλήρη καταστολή, ε��ώ ήδη έχει υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι.

Ο κ. Ρίζος χαρακτηριστικά αναφέρει: ​«Το μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να βγεί από το κώμα. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά εμείς ελπίζουμε».

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αναστάσιος Γρηγορόπουλος δηλώνει για την υγεία του νεαρού: «Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις βαριές περιπτώσεις κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων είναι πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση. Το καλό νέο είναι πως η λεπτή επέμβαση που έγινε στο κεφάλι του ασθενή ήταν επιτυχής».

Να σημειωθεί οτι οι γιατροί αναφέρουν πως η κατάσταση του 33χρονου είναι κρίσιμη και για να πουν πως ξεπέρασε τον κίνδυνο θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες.