Για βροχές και καταιγίδες έλεγε το έκτακτο καιρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΜΥ, αλλά στην Φλώρινα και στην Κοζάνη σήμερα ξύπνησαν και το είχε… στρώσει.

xionia1.jpg

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Αίνιγμα» και δείχνουν ότι φέτος οι κάτοικοι της Φλώρινας αντί ��ια Πάσχα θα γιορτάσουν τα… Χριστούγεννα.

xionia2.jpg

Η χιονόπτωση ξεκίνησε από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και είναι αρκετά πυκνή, ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει στους 0 βαθμούς Κελσίου.

xionia3.jpg

Χιόνια πέφτουν επίσης και στην Πτολεμαΐδα, αλλά και στα Γιάννενα, με το κρύο να είναι τσουχτερό.

xionia.jpg

Πάντως η Μετεωρολογική Υπη��εσία προβλέπει ότι η κακοκαιρία θα υποχωρήσει και ότι τελικά την Κυριακή του Πάσχα θα βγει επιτέλους ο ήλιος.

xionia4.jpg

Χωρίς ρεύμα έμειναν στα Γιάννενα, λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν στα Ιωάννινα, λόγω των κεραυνών που έπεσαν σε υποσταθμούς, με αποτέλεσμα αρκετές δημόσιες υπηρεσίες και σπίτια να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Στα ορεινά του νομού και σε υψόμετρο πάνω από τα 1.100 μέτρα χιονίζει από τα ξημερώματα, ενώ η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» εξέδωσε ανακοίνωση και συνιστά στους οδηγούς να είναι ι��ιαίτερα προσεκτικοί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.