Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 60χρονος άνδρας μέσα στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ομόνοια- Πειραιά, στο ύψος των Πετραλώνων!

Όταν μπήκαν οι δυο ελεγκτές, εκείνος δεν είχε εισιτήριο και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί!

Στη προσπάθεια μάλιστα των ελεγκτών που απλώς έκαναν την δουλειά τους να τον κατεβάσουν από το λεωφορείο εκείνος «έβγαλε» όπλο και συνέχισε να τους απειλεί!

Εκείνοι έμειναν ψύχραιμοι, κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της ομάδας ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον δράστη.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τμήμα και όπως διαπιστώθηκε, το όπλο το κατείχε νόμιμα και φέρεται να ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού το συγκεκριμένο περιστατικό μας «ξύπνησε» μνήμες από την τραγωδία, που είχε συμβεί τον περασμένο Αύγουστο σε τρόλεϊ, όταν ο 19χρονος Θανάσης έχασε την ζωή του επειδή δεν είχε εισιτήριο!

Τότε στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον ελεγκτή και το πρόστιμο, άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω από το τρόλεϊ ενώ ήταν εν κινήσει στην Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του πιθανότατα στο κράσπεδο.