​Οι περίεργες συμπτώσεις ακολουθούν η μια την άλλη για την υπόθεση της γνωστής δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα.

Πριν από καιρό η δημοσιογράφος κάλεσε τους αστυνομικούς καθώς άγνωστοι είχαν πυροβολήσει το αυτοκίνητο που έχει με τον σύντροφο της, το γνωστό δικηγόρο Νίκο Μπούρα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πατρικό της σπίτι στην Παλλήνη. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα εκβιαστών της ασφαλείας. Πράγματι αστυνομικοί βρήκαν βολίδες καρφωμένες στο αυτοκίνητο και κάλυκες στο δρόμο.

Μάζεψαν τα ευρήματα αλλά στα εργαστήρια ανακάλυψαν ότι οι βολίδες προέρχονται από περίστροφο και οι κάλυκες από πιστόλι. Αυτό προβληματίζε�� τους αστυνομικούς καθώς αν οι δράστες είχαν πυροβολήσει με δυο όπλα τότε θα έβρισκαν και τις βολίδες του πιστολιού. Το ζευγάρι κλήθηκε εκ νέου να δώσει κατάθεση για αυτή την υπόθεση αλλά δεν προέκυψε κανένα στοιχείο.

Εν τω μεταξύ άλυτος γρίφος εξακολουθεί να παραμένει και για τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών η εξαφάνισή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι στις 21 Μαρτίου, γύρω στις οκτώ το βράδυ άγνωστοι την πλησίασαν κοντά στο σπίτι της στο Κολωνάκι την επιβίβασαν σε ένα όχημα και την μετέφεραν σε χώρο που δεν μπορεί να προσδιορίσει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπως αυτό που καταγγέλλει η δημοσιογράφος ότι την άρπαξαν οι άγνωστοι, δεν έχει βρεθεί ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η Θάλεια Χούντα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι την άφησαν ελεύθερη το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από δώδεκα ημέρες ομηρείας κάπου στο Γαλάτσι.

Η δημοσιογράφος και ο δικηγόρος σύζυγός της αφήνουν να εννοηθεί ότι γνωρίζουν από ποιον ή ποιους οργανώθηκε.