​Ο χρόνος δεν είναι γιατρός για την μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία δεν έχει σταματήσει να επισκέπτεται το σημείο της δολοφονίας του παιδιού της και να ζει με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ.

Έτσι και το απόγευμα της Πέμπτης, ανήμερα των γενεθλίων του γιου της η Μάγδα Φύσσα βρέθηκε στο σημείο που μαχαίρωσαν θανάσιμα τον Παύλο και μίλησε στο Έθνος .

«Να ξυπνήσουμε μια μέρα και όλο αυτό να είναι εφιάλτης. Αυτό θέλουμε σαν οικογένεια. Όλα τα άλλα νομικά πρέπει να γίνουν. Πρέπει να τιμωρηθούν» είπε η κ.Φύσσα, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία της οικογένειας να στήσει εκεί μνημείο στο όνομα του Παύλου.

Στην ερώτηση τι άλλαξε όλους αυτούς τους μήνες που ζει χωρίς το παιδί της, η κ.Φύσσα απαντά με δύο λέξεις ….

«Μας βύθισαν» εξομολογήθηκε και συνέχισε «στην κοινωνία …….πιστεύω σε κάποιες συνειδήσεις ο Παύλος να άλλαξε τρόπο σκέψης. Αλλά ούτως ή άλλως θα το έκανε. Αυτός ήταν ο στόχος του. Απλά θα το έκανε ζωντανός. Και έκανε και μπορούσε να κάνει πολλά άλλα. Άλλα δεν τον άφησαν".

Η μητέρα του Παύλου δεν μπορεί και δεν θέλει να κρύψει την πικρία της για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή επανεμφανίζεται στις γειτονιές του Β΄ Πειραιά. «Έχουν σταματήσει; Στο Πέραμα συνεχίζουν» είπε η κ.Φύσσα.

Όταν την ρωτούν αν η θυσί�� του παιδιού της έπιασε τόπο, ξεχειλίζει πάλι από πικρία.

«Δεν με ρώτησαν αν θέλω να θυσιάσω το παιδί μου, ούτε το ίδιο το παιδί το ρώτησαν. Γιατί να θυσιαστεί; Για ποιον κόσμο να θυσιαστεί; Γι΄ αυτόν τον κόσμο εδώ; Άξιζε τον κόπο; Ούτε αυτόν ρώτησαν, ούτε εμάς» είπε.

Η Μάγδα Φύσσα δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία της ούτε και στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στο star, απαντώντας στην δήλωση της μητέρας του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα που είχε δεχτεί επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, πως «ως μητέρα έχει κλάψει και για τον Φύσσα» .