​«ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ». Αυτό σκέφτεται κανείς αν αναλογιστεί τα σενάρια και τις συνεχείς ανατροπές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το Boeing 777 που μετέφερε 239 άτομα και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου μετά την απογείωση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Σχεδόν μια ημέρα μετά το δημοσίευμα της μαλαισιανής εφημερίδας New Straits Times, για τηλεφωνική κλήση που προσπάθησε να κάνει κατά την διάρκεια της πτήσης ο 27χρονος συγκυβερνήτης του αεροπλάνου ήρθε και ….. η διάψευση.

Οι μαλαισιανές Αρχές διέψευσαν τις πληροφορίες που ήθελαν τον 27χρονο συγκυβερνήτη να επιχειρεί κλήση η οποία διακόπηκε «επειδή το αεροπλάνο απομακρύνθηκε γρήγορα από τον [τηλεπικοινωνιακό] αναμεταδότη» .

Ο Μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών Χισαμουντίν Χουσέιν δήλωσε την Κυριακή πως δεν γνωρίζει να έγινε τέτοια κλήση από τους χειριστές του αεροπλάνου. «Απ' ό,τι γνωρίζω, όχι» απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Την ίδια ώρα το γύρο του κόσμου, κάνει δημοσίευμα της μαλαισιανής εφημερίδας Daily Star που τονίζει πως το μοιραίο αεροσκάφος δεν συνετρίβη και όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr , το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί στο Αφγανιστάν, από αεροπειρατές.

Μάλιστα, όπως γρά��ει η Daily Star, oι επιβάτες είναι ζωντανοί και «ζουν σε καλύβες, χωρισμένοι σε επτά ομάδες χωρίς σχεδόν πρόσβαση σε φαγητό».

Όπως τονίζει η εφημερίδα, 20 εκ των επιβατών, ασι��τικής καταγωγής, έχουν μεταφερθεί στο Πακιστάν.