​Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Κέντρο της Αθήνας, έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Αμερικής.

«Η έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Αθήνα, κλέβει την προσοχή από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές», γράφει ο Guardian, ενώ πρώτο θέμα είναι η έκρηξη και στην Telegraph.

mme1.jpg

«Εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από την Tράπεζα της Ελλάδος, στην Αθήνα. Κλεμμένο Nissan γεμάτο εκρηκτικά και παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας εξερράγη τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

mme2.jpg


Reuters, Wall Street Journal, Huffington Post και αρκετά ακόμα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στο τρομοκρατικό χτύπημα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, συνδυάζοντάς το με το γεγονός ότι σήμερα Πέμπτη η Ελλάδα ξαναβγαίνει στις αγορές.

mme3.jpg

Έντονο ενδιαφέρον έδειξαν και τα γερμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού το τρομοκρατικό χτύπημα πραγματοποιήθηκε μία μόλις μέρα πριν από την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

mme4.jpg

«Πριν από την επίσκεψη Μέρκελ: Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη κοντά στην ελληνική κεντρική τράπεζα», ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα Handelsblatt.