​Δέκα μέρες μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη από τα χέρια του ισοβίτη Ιλία Καρέλι, η σύζυγος του υπαρχιφύλακα ξεσπά, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας και πατέρας των δυο παιδιών της έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο:

«Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω να γυρ��σει ο Γιώργος. Ο άνθρωπός μου μπορεί να έφυγε, αλλά εγώ θα τον περιμένω πάντα» λέει η Ιωάννα Τσιρώνη.

Με πολυετή εργασία ως βρεφονηπιοκόμος και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της πόλης, η σύζυγος του υπαρχιφύλακα, του έλεγε πάντα πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνει:

«Ο Γιώργος έβαζε πλάτη σε όλα, και για όλους. Όλοι γνωρίζουν πόσο καλός άνθρωπος ήταν. Είχε πάντα ως στόχο του ν΄αλλάξει το σύστημα, και το σύστημα τον έφαγε…. Του το έλεγα. Δεν με άκουσε όμως. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι συνθήκες δουλεύουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, για 1.000 ευρώ».

Πλέον, η Ιωάννα Τσιρώνη έχει μείνει πίσω, με τα δυο τους παιδιά:

«Η ζωή τους ζητά να κοιτάξουν μπροστά. Εγώ όμως θα περιμένω. Αυτή ήταν η τύχη μου. Αν υπήρχε όμως κράτος δικαίου και δ��καιοσύνη, δεν θα είχε συμβεί αυτό στο Γιώργο».