​Ένα στυλό ή ένα ρολόι με κρυφή κάμερα πιθανότατα χρησιμοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να καταγράψει τον πρώην Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Αυτό υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος έδειξε μπροστά στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα με ποιό τρόπο το έκανε!

Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός ερευνητής Σπύρος Ζακυνθινός κατέγραψε κρυφά καρέ-καρέ όλη την συνομιλία του με τον δημοσιογράφο του STAR, όπως ακριβώς κατέγραψε και ο Ηλίας Κασιδιάρης τον Τάκη Μπαλτάκο. Μόνο που ο Βαγγέλης Γκούμας γνώριζε ότι η καταγραφή γινόταν με ένα απλό ρολόι χειρός.

Στην δεξιά πλευρά της οθόνης σας θα δείτε τον ιδιωτικό ερευνητή ενώ στην αριστερή τον δημοσιογράφο την ώρα που του έκανε τις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με την ανάλυση της εικόνας του επιμάχου βίντεο από τον ιδιωτικό ερευνητή, ο Ηλίας Κασιδιάρης χρησιμοποίησε ένα γκάτζετ καταγραφής όπως λέγετε που κοστίζει ελάχιστα χρήματα στην αγορά.

Μάλιστα τόνισε ότι το ρολόι ή το στυλό με την κρυφή κάμερα έχουν την δυνατότητα να καταγράψουν πολλές ώρες.

Η συνέχεια είναι απλή. Μεταφορά των δεδομένων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, μοντάζ και δυνατότητα αναπαραγωγής εκατοντάδων αντιγράφων. Και όλα αυτά με ένα κομψό... αθώο ρολόι χειρός ή ένα στυλό.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…