​Οι μαμάδες του 4moms.gr σε συνεργασία με τη Fanta στηρίζουν και αναδεικνύουν το πρόγραμμα της Fanta και του Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες, οργανώνοντας στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά ένα family street party.

Μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, φαγητό από τις καλύτερες food bloggers… όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα παίξουμε με το Gymboree μουσικό και θεατρικό παιχνίδι, θα φτιάξουμε κολάζ και θα ζωγραφίσουμε. Ειδικοί από το AC Workshops θα κάνουν με τα παιδιά πασχαλινές κατασκευές με αυγοθήκες και κάρτες. Οι μικροί φίλοι θα δοκιμάσουν, επίσης, τα ποδήλατα ισορροπίας Strider.

Οι Food for Good μαγειρεύουν αγαπημένες συνταγές… Θα γνωρίσουμε τις γυναίκες πίσω από τα blogs που αγαπάμε και θα δοκιμάσουμε τις λιχουδιές τους: Αθηνά Πάνου (SugarBuzz), η Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου – Μαραγκουδάκη (SaborbyConna), η Έλενα Σμπώκου (Elena’sCooking), η Εβίνα Καπιτζόγλου (cook&feel.gr), η Γωγώ Παπαδιονυσίου (mamatsita), η Ελένη Βονισάκου (TheFoodieCorner), η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου (Gourmelita), η Άρτεμις Τσίπη (Wonderfoodland) και η Εύα Μονοχάρη (Funkycook).

Αναβιώνουμε ρετρό παιχνίδια. Παίζουμε με τα παιδιά μας τα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων: σχοινάκι, κουτσό, κ.α. Για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικροί.

Με φαγητό, μουσική και πολύ παιχνίδι μετατρέπουμε για λίγες ώρες την οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά σε ένα μεγάλο παιδότοπο και περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Fanta σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.