​Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες από το υπό κατασκευή εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα που χτίζεται ανάμεσα στα Κοκκινοπήλια και την Καμαρούλα.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με σατανιστικά συνθήματα και σύμβολα ενώ στο πάτωμα υπάρχουν ίχνη από φωτιές και καμένα κεριά. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, στο χώρο υπάρχει και ένα «ματωμένο» νάιλον βαμμένο με κόκκινη μπογιά να κρέμεται από το ταβάνι. Όλα αυτά παραπέμπουν σε «σατανιστική» τελετή.
koi-satanistiki-teleti1.jpg
Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια περιστατικά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόσφατα εντοπίστηκαν σε καταβόθρα κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου κούκλες-ομοιώματα με καρφιά που μοιάζουν σαν να προήλθαν από τελετή «βουντού». Επίσης σε σημείο κοντά στην εθνική οδό, μετά την Αγία Ελεούσα όπως κατευθυνόμαστε προς το Μεσολόγγι, εντοπίστηκαν απομεινάρια από την πραγματοποίηση κάποιου είδους τελετής, με βαμμένους κόκκινους σταυρούς, κεριά και ένα ζωγραφισμένο ομοίωμα κριαριού στο βράχο.
koi-satanistiki-teleti4.jpg
Παλιότερα είχε παρατηρηθεί και η πραγματοποίηση διαφόρων «τελ��τουργικών» σε υπαίθριες περιοχές, αρχαιολογικούς χώρους και ναούς, στο κάστρο της Παραβόλας, ακόμη και μέσα σε λιοστάσια όπου βρέθηκαν πέτρινοι βωμοί.

Η έξαρση που παρατηρείται όμως τελευταία δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού συνδυάζεται με την εποχή της Άνοιξης και την εαρινή ισημερία, ημερολογιακά συμβάντα με ιδιαίτερο συμβολισμό για κάποιες ομάδες. Στη δε περίπτωση των νεοσατανιστικών ομάδων, μέσω των «τελετών» που πραγματοποιούν επιχειρείται η διαστρέβλωση αντίστοιχων θρησκευτικών τελετών και ο «από-βαπτισμός» των μελών.

koi-satanistiki-teleti6.jpg
koi-satanistiki-teleti5.jpg

koi-satanistiki-teleti2.jpg