Το καλοκαίρι ήρθε πιο νωρίς από ότι το περιμέναμε! Για αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Ξεχυθείτε στις παραλίες αφού τελειώσετε τη δουλειά. Σκεφτείτε ότι μόνο στην Αττική η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Κα​λό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη. Τις θερμές ώρες της ημέρας λίγες παροδικές καταιγίδες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα βορειοανατολικά πελάγη ισχυροί, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.