ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κατάθεση του γιου της αδικοχαμένης αστρολόγου Νατάσσας Λιβάνη:«Έλα εδώ φοβάμαι»

Περιγράφει όλα όσα είδε το μοιραίο βράδυ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κατάθεση του γιου της αδικοχαμένης αστρολόγου Νατάσσας Λιβάνη:«Έλα εδώ φοβάμαι»

​Ο θάνατος της 55χρονης αστρολόγου Νατάσσας Λιβάνη στις 30 Απριλίου 2013 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η γνωστή αστρολόγος βρήκε τραγικό τέλος τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν ο 44χρονος πρώην σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μετά από άγριο καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά έφτασε η ώρα της δίκης και ο 44χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο δικαστήριο, παρόντες ήταν πολλοί φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης αστρολόγου.

Τι κατέθεσε ο γιος

«Έλα εδώ φοβάμαι» φέρεται να είπε η Νατάσσα Λιβάνη στον γιο της το μοιραίο βράδυ, όπως εκείνος κατέθεσε.

Στη συνέχεια όπως ο ίδιος είπε, πήγε στο σημείο που του είπε η μητέρα του και την βρήκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα είπε ότι οι ρόδες βρίσκονταν πάνω στο στέρνο της γυναίκας.

Το χρονικό

Το κουβάρι της απίστευτης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αστρολόγος το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι της με τον 44χρονο αλλά και με τον γιο της. Τα ξημερώματα και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο άνδρας, που και είναι γόνος πολύ γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων, θέλησε να πάει στο σπίτι του και η 55χρονη τον πήγε. Αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν και το μεγάλο λάθος της.

Μετά από άγριο καυγά το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο της αστρολόγου και άρχισε να μαλώνει τόσο δυνατά που τους άκουσε όλη η γειτονιά! Ο 44χρονος, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος δεν την άφηνε να φύγει και τότε εκείνη ταραγμένη και τρομαγμένη τηλεφώνησε στον 27χρονο γιο της για να του ζητήσει βοήθεια!

Ο σύντροφός της μέσα στα νεύρα του μπήκε στο αυτοκίνητό της, έβαλε μπρος και χωρίς κανέναν δισταγμό έπεσε πάνω της! Η άτυχη γυναίκα εκείνη την ώρα εξακολουθούσε να μιλάει στο τηλέφωνο με τον γιο της, ο οποίος συγκλονισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που τον περίμενε.

Ο 44χρονος ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top