Απρόβλεπτος είναι ο καιρός αυτό τον Μάρτιο.

Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αναστατώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση η οποία διήρκεσε πάνω από 30 λεπτά. Προβλήματα υπήρξαν στην κυκλοφορία των οχημάτων ενώ σημειώθηκαν και μικροατυχήματα με οδηγούς μοτοποδηλάτων χωρίς όμως τραυματισμούς.

Στα Ιωάννινα ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο για κάποια λεπτά καθώς το χαλάζι έπεφτε ασταμάτητα.

Ο καιρός όμως θα είναι βροχερός και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και βροχές οι οποίες θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Παρασκευής στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά και στα νησιά του Ιονίου.

Το Σάββατο ασθενείς βροχές θα επηρεάσουν τη Θράκη, τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου και την Εύβοια ενώ την Κυριακή θα περιοριστούν σε μικρότερης διάρκειας βροχές στην κεντρική Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά την Κυριακή, οι βοριάδες στο Αιγαίο που τοπικά μπορεί να φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Παρ' όλα αυτά ο Μάρτιος θα μας αποχαιρετήσει με καλοκαιρία καθώς από τη Δευτέρα φαίνεται θα ανέβει και πάλι η θερμοκρασία φτάνοντας στους 15 - 18 βαθμούς.