​Το δρόμο για την φυλακή παίρνουν οι «βασανιστές» γονείς του 3χρονου αγοριού στη Μεσαρά μετά την απολογία τους.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η μητέρα και ο πατριός του τρίχρονου αγοριού, προφυλακίσθηκαν.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν για την αποτρόπαια πράξη τους, σύμφωνα με την οποία για 8 ημέρες έριχναν καυτό νερό στο σώμα του 3χρονου αγοριού, το οποίο και άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατηγορούμενη είναι η 19χρονη μητέρα του παιδιού που κατάγεται από την Βουλγαρία αλλά και ο 29χρονος σύντροφός της επίσης Βούλγαρος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Και οι δύο κατηγορούμενοι επανέλαβαν όσα προανακριτικά είχαν καταθέσει, επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και πέφτοντας σε αντιφάσεις λέγοντας, ότι έριξαν ζεστό νερό στο αγοράκι προκειμένου να ενεργηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια από το πρωί ήταν οι συγγενείς του Βούλγαρου, οι οποίοι ρίχνουν την ευθύνη στην 19χρονη για τον θάνατο του 3χρονου παιδιού.

Το βασάνιζαν επί μέρες

Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης καθώς αναφέρουν ότι το 70% του σώματος του 3χρονου αγοριού έφερε εγκαύματα και συγκεκριμένα στην πλάτη, τα πόδια και την κοιλιά ενώ την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής κ. Μιχαλοδημητράκης βρήκε και ίχνη κακοποίησης. Μάλιστα, εκτίμησε ότι το αγόρι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή 4 ώρες πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.