​Θύμα απαγωγής έπεσε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Η Θάλεια Χούντα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παντρεύτηκε με τον ποινικολόγο το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα στην εκκλησία την είχε συνοδέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο σύζυγός της, έχοντας φτάσει σε απόγνωση, θέλησε να δημοσιοποιήσει το δράμα που περνά αλλά και να κάνει έκκληση στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί του ξανά και να απελευθερώσουν τη γυναίκα του.
xounta-2.jpg
Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος του δικηγόρου έφυγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι γύρω στις 20:00 το βράδυ για ένα επαγγελματικό ραντεβού και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάταια ο σύζυγός της προσπαθούσε να τη βρει στο κινητό της τηλέφωνο το οποίο ήταν απενεργοποιημένο. Όσο η ώρα περνούσε, ανησυχούσε και έτσι δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.
xounta1-660.jpg
Στη συνέχεια ο κύριος Μπούρας δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του. Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο ο οποίος δεν μίλησε με τη σύζυγό του.

Ήδη την υπόθεση τη χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τον οποιοδήποτε συμπολίτη μας μπορεί να έχει δει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές. Αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω και τους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί με την απαγωγή να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ό,τι ζήτησαν θα γίνει αρκεί να γυρίσει η Θάλεια σώα και αβλαβής» σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε «Μου είπε ότι φεύγω για να πάω στο σταθμό του Πειραιά να συναντήσω κάποιον που θα μου δώσει στοιχεία για ένα θέμα. Θα πήγαινε με ταξί όπως μου ανέφερε.»

H αστυνομία τώρα ερευνά το οπτικό υλικό από τις κάμερες στο Κολωνάκι προκειμένου να εντοπίσουν τη στιγμή που η κυρία Χούντα επιβιβάστηκε σε κάποιο ταξί. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν τελικά η γυναίκα έφτασε στον προορισμό της.

xounta-8.jpg