​Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως μετά από την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής στο άτυχο αγοράκι, το οποίο έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο μετά από τα βασανιστήρια στα οποία το υπέβαλε η ίδια του η μητέρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλοδημητράκη, το 2,5 ετών αγοράκι είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα, από το βραστό νερό που του έριχνε η μητέρα του, όπως επίσης και σημάδια κακοποίησης.

Συγκεκριμένα, το άτυχο παιδί που έζησε την κόλαση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 70% του σώματός του, ενώ το πιο τραγικό από όλα είναι ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τέσσερις ώρες πριν οι γονείς τους τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όπως έγραψε και το star.gr, η 19χρονη μητέρα του παιδιού που κατάγεται από την Βουλγαρία, επί οχτώ μέρες έριχνε πάνω στο γυμνό του κορμάκι καυτό νερό για να το βοηθήσει όπως ισχυρίστηκε να… ενεργηθεί.

Ο σύντροφος πάλι της μητέρας υποστήριξε ότι το παιδί σκόνταψε σ’ έναν κουβά με καυτό νερό, με αποτέλεσμα οι αρχές μετά από τόσες αντιφάσεις να ερευνήσουν πιο λεπτομερώς τι ακριβώς συνέβη και βρήκε δραματικό τέλος το μικρό αγγελούδι.