Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…

Ήταν γραφτό της 29χρονης Φωτεινής Καλαβατίδου να γίνει ο φύλακας-άγγελος της 17χρονης Ρουμάνας που έγινε μαμά σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας!

Η νεαρή μαία εξηγεί στην κάμερα του STAR το πώς ήταν θέλημα Θεού το να βρεθεί σε εκείνο το σημείο: «Εκείνη την ημέρα είχα ξεχ��σει να πάρω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, πορτοφόλι, κάρτα. Με είχε γράψει ο ελεγκτής και υπήρξε μια καθυστέρηση. Ο ελεγκτής με κατέβασε στο σημείο που λίγο μετά θα ξεγεννούσα την 17χρονη κοπέλα»!

Όπως εξηγεί η ίδια, χρησιμοποίησε ��,τι μπορούσε να βρει μπροστά της: «Ζήτησα κάτι να κόψω τον ομφάλιο λώρο. Μου έδωσαν σπάγγο. Αυτό είχαν. Και έναν χαρτοκόπτη»!

Η ίδια, ακολούθησε την οικογένεια μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο και δέχθηκε θερμά συγχαρητήρια από όλους: το προσωπικό του νοσοκομείο αλλά και την οικογένεια της 17χρονης. «Έφυγα μόνο όταν βεβαιώθηκα ότι όλα πήγαν καλά» τονίζει στο STAR η κα Καλαβατίδου.

Όσο για τη 17χρονη μαμά; Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Έλενα και ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες μαζί με το υγιέστατο κοριτσάκι που έφερε στη ζωή!