​Στο νοσοκομείο ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από 50χρονο πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή της Εύβοιας και συγκεκριμένα στο χωριό Καλλιανοί Καρύστου! Ο τραυματίας γλίτωσε όπως ανέφεραν οι γιατροί από βέβαιο θάνατο!

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα στις αρχές Μαρτίου, όταν ο 50χρονος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και πήγε στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, ο οποίος είναι κουμπάρος της κόρης του.

Μετά από έντονη λογομαχία, ο 50χρονος τον πυροβόλησε στα πόδια από απόσταση 4 μέτρων και εξαφανίστηκε, ενώ οι κάτοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 42χρονος τότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καρύστου.

ΔΕΙΤΕ την συγκλονιστική εξομολόγηση του θύματος

«Ήμουν στην πόρτα στην αυλή του σπιτιού μου μαζί με την μητέρα μου, τον αδελφό μου, την νύφη μου, την ανιψιά μου και έναν φίλο μου. Μετά ήρθε αυτός ο κύριος και λέει: ''Ήρθα να τελειώσω το πανηγύρι'' και με πυροβόλησε! Μας απείλησε όλους και με πυροβόλησε στο πόδι με σκοπό να με σκοτώσει και επειδή ήταν σκοτάδι αστόχησε!»

Αφορμή όπως εκτιμά το θύμα ήταν ο χωρισμός της κό��ης του κατηγορούμενου: «Πιστεύει ότι εγώ είμαι ο υπαίτιος, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ την κόρη του την είχα σαν αδελφή μου και την έχω ακόμα την κοπέλα».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...