​Συνήθως όταν ψάχνεις για να νοικιάσεις ένα σπίτι κοιτάς την…. τιμή, τα τετραγωνικά, τον όροφο, την θέρμανση, την παλαιότητα, το αν έχει ή όχι τζάκι και μπαλκόνι και φυσικά την…. περιοχή! Έλα όμως που για κάποιους ένας βασικός λόγος για να μείνεις σε ένα ακίνητο είναι η Ελένη Μενεγάκη!

menegakianakoinwsi_01.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια φίλη του star.gr! Πάνω στη φούρια και την αγωνία της να βρει το… ιδανικό για την τσέπη και την ζωή της σπίτι, έπεσε πάνω σε έναν ομολογουμένως περίεργο …. ιδιοκτήτη!

Ο κύριος από τα Βόρεια Προάστια στην προσπάθεια του να «σπρώξει» το σπίτι, χρησιμοποίησε (μάλλον καλοπροαίρετα) το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, προκειμένου να δείξει πως το ακίνητο του δεν είναι «ότι και ότι» αλλά…. γειτονεύει με της γνωστής πα��ουσιάστριας την... βίλα!

Το ίδιο είναι σου λέει να έχεις γειτόνισσα την κυρά Βαρβάρα, και το ίδιο είναι να μένεις στο ίδιο τετράγωνο με την …Ελενάρα!

greek-grandma-jpeg.jpgmenegaki-eleni-660_1.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη του star.gr είδε μια αγγελία σε πολύ γνωστό site που έλεγε για μια νεόδμητη μεζονέτα περίπου 100 τμ με τζάκι και υπόγειο parking στα Άνω Μελίσσια και θέλησε να πάρει τηλέφωνο προκειμένου να ρωτήσει λεπτομέρειες για το σπίτι και την τιμή.

Τα πρώτα λεπτά της κουβέντας της με τον ιδιοκτήτη της μεζονέτας στο τηλέφωνο ήταν χαρακτηριστικά…..

«Κούκλα μου, καταρχάς το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σπίτι της κυρίας Μενεγάκη, πράγμα που έχει και αυτό την σημασία του» της είπε με νόημα ο ιδιοκτήτης, θέλοντας έτσι να δικαιολογήσει μεταξύ άλλων την (ολίγον τι) τσουχτερή τιμή του ακινήτου!

Για την κοπέλα πάντως, η γειτονιά της Μενεγάκη που εκτός από νεόδμητα σπίτια δεν έχει για παράδειγμα δάσος ή θάλασσα που να δικαιολογεί τις τιμές, το δέλεαρ δεν ήταν αρκετό για να βλέπει live το Λενιώ με τον Μάκη !!!

menegaki+3.jpg

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων η φωτογραφία της γιαγιάς είναι από το αρχείο, άγνωστο αν το όνομα της είναι Βαρβάρα)