​Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το φονικό που έγινε στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος αφού σκότωσε τον πατέρα του και την αδερφή του αυτοκτόνησε ενώ η μητέρα του ήταν στην εκκλησία!

Σύμφωνα λοιπόν με τοπικά sites, ο αυτόχειρας, σχεδίαζε καιρό την αυτοκτονία του με σκοπό να εκδικηθεί τους γονείς του. Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι ήταν εκείνο που τον έκανε να σκοτώσει τον πατέρα και την αδελφή του.

Η διαθήκη-τόμος που άφησε

Αστυνομικές πηγές μιλούν για διαθήκη-τόμο προκειμένου να περιγράψουν τις δεκάδες σελίδες, ιδιόχειρες και δακτυλογραφημένες, οι οποίες βρέθηκαν πάνω στον αυτόχειρα. Μάλιστα όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, αμέσως πριν το φονικό, ο δράστης και αυτόχειρας είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου Ιεράπετρας στον οποίο ήταν μέλος (και για το λόγο αυτό είχε όπλο), λέγοντάς του πώς πάνω του έχει ένα σημείωμα - διαθήκη, στο οποίο αναφέρει ότι όλη του την περιουσία ο 54χρονος την αφήνει στο σκοπευτικό όμιλο.

Ο 54χρονος είχε περάσει στο λαιμό του ένα κορδόνι στο οποίο ήταν δεμένοι δύο μεγάλοι κίτρινοι φάκελοι. Ο κάθε φάκελος περιείχε 7-8 μικρότερους φακέλους με αποδέκτες δημόσιους οργανισμούς και φορείς.

Στις σημειώσεις αυτές αποκαλύπτεται σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το ψυχολογικό δράμα που βίωνε ο 54χρονος φαρμακοποιός.

Νόμιζε πως η αυτοκτονία ήταν μονόδρομος και ήθελε να εκδικηθεί τους γονείς του. Ένιωθε αδικημένος και αποκλεισμένος από τα περιουσιακά και την αγάπη και αυτό τον έκανε να βιώνει μία απίστευτη οδύνη.

Τους πυροβόλησε αρκετές φορές

Αν και την πρώτη ημέρα, πληροφορίες ανέφεραν ότι πατέρας και αδελφή είχαν βληθεί στο κεφάλι, η αυτοψία έδειξε ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί αρκετές φορές.

Το σκηνικό του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικό

Ο πατέρας βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα που καθόταν στο υπνοδωμάτιο. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι αλλά και στην κοιλιά.
Η 43χρονη κείτονταν νεκρή στην άκρη του κρεβατιού. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο στέρνο, στην κοιλιά.

Ο 54χρονος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα ακέφαλο πτώμα. Δίπλα του ήταν η καραμπίνα και λίγο πιο πέρα το φονικό πιστόλι. Και τα δύο τα κατε��χε νόμιμα καθώς με βάση τα επίσημα έγγραφα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.