​Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη και ο ήλιος βγήκε! Το ��άββατο θα έχουμε μια υπέροχη μέρα σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Γενικότερα, σε ολόκληρη τη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά στα δυτικά και νότια τμήματα θα πυκνώσουν...

Το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Αττική

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες μέτριους και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.