​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 40χρόνος από την Κρήτη μέθυσε και βίασε την 77χρονη γυναίκα που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της και τον φρόντιζε γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που του μαγείρεψε.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος. Μόλις η γυναίκα του είπε ότι έχει μαγειρέψει φακές για να φάει, εκείνος έγινε έξαλλος και άρχισε να της επιτίθεται.

«Ήταν μεθυσμένος. Πήρε ένα μαχαίρι και μου το έβαλε στο λαιμό, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσει. Με φώναζε π... και μου έλεγε ότι θα με γ... Κάποια στιγμή με έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει διάφορα πράγματα, τα οποία δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι», δήλωσε η γυναίκα.

Ο άνδρας ήταν γείτονας της άτυχης γυναίκα και όπως λέει τον είχε σαν παιδί της. Επειδή μάλιστα η ίδια ήταν άρρωστη και χρειαζόταν βοήθεια, εκείνος προσφέρθηκε μιας και δεν εργαζόταν να μένει στο σπίτι της και να τη βοηθά.

«Είναι γείτονάς μου πολλά χρόνια. Τον είχα σαν παιδί μου. Μπαινόβγαινε στο σπίτι μου και τώρα που δε δούλευε τον βοηθούσα. Πριν από λίγο καιρό αρρώστησα και δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου. Εκείνος προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Μου είπε ότι μπορεί να μένει στο σπίτι μου για να με εξυπηρετεί, επειδή είμαι άρρωστη», είπε η γυναίκα.

��υτυχώς είχε την ψυχραιμία και το κουράγιο να τον απειλήσει ότι θα τηλεφωνήσει στον γιο της, με αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει και να φύγει από το σπίτι.

Η 77χρονη μαζί με έναν συγγενή της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον άνδρα.