Πρώτη Ανάρτηση:13/03/2014 20:26

Νεκρός εντοπίστηκε ο 42χρονος Έλληνας Ανδρέας Παναγόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο κτίριο που κατέρρευσε από την έκρηξη στην γειτονιά του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.
Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο άτυχος μουσικός ήταν αγνοούμενος και η σύζυγός του, η οποία είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα προσευχόταν να εντοπιστεί ζωντανός. Δυστυχώς όμως, η άτυχη γυναίκα αναγνώρισε το βράδυ της Πέμπτης τα ρούχα του αγαπημένου της σε ένα άψυχο σώμα.
Οι κοντινοί συγγενείς του Ανδρέα Παναγόπουλου μεταβαίνουν στο Μεγάλο Μήλο, προκειμένου να παραλάβουν την σορό του, με τον χειρότερο φόβο όλων τους να επιβεβαιώνεται.

Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για την ταφή

«Όχι πλέον ελπίδες... έχει φύγει». Με αυτό το συγκινητικό μήνυμα στο προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η δημοσιογράφος από τη Βενεζουέλα, Liseth Perez Almeida, ενημερώνει τους φίλους της για τον θάνατο του αγαπημένου της Ανδρέα.

Η σορός του Ανδρέα Παναγόπουλου αναμένεται να μεταφερθεί στην Ελλάδα για την ταφή, ανέφερε ο γενικός πρόξενος στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Ηλιόπουλος.

«Ήταν πολύ περήφανος για την κληρονομιά του και κάθε καλοκαίρι πήγαινε στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του» είχε δηλώσει νωρίτερα η σύζυγός του στη Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, σημειώνοντας ότι ο Ανδρέας ήταν λάτρης της ιστορίας, παρακολουθούσε τη διεθνή πολιτική και είχε δια��άσει πολλά βιβλία.

O Ανδρέας και η Liseth, οι οποίοι είχαν γνωριστεί στη Νέα Υόρκη, σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Παναγόπουλος
Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ο Ανδρέας Παναγόπουλος πήγε στη Νέα Υόρκη πριν από 25 χρόνια και εργαζόταν ως μουσικός με ειδικότητα στη διαφήμιση και τα ιντερνετικά project.
Έφτασε στην μεγαλούπολη αμέσως μετά το σχολείο και αναζήτησε όπως τόσοι άλλοι την τύχη του, ελπίζοντας να ζήσει το δικό του αμερικανικό όνειρο.
Ο 42χρονος έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τη δημοσιογράφο σύζυγό του στην πολυκατοικία στο Χάρλεμ, που κατέρρευσε από την έκρηξη. O άτυχος Έλληνας τελευταία εργαζόταν από το σπίτι του, ετοιμάζοντας ένα ιντερνετικό project το οποίο ήθελε να ολοκληρώσει άμεσα.